קומזיץ' בבית

מתכון | תפוח אדמה מדורה מוקרם בתנור עם מלא תוספות שוות – לקרטושקעס לא חייב מדורה

בל"ג בעומר מכינים את תפוח האדמה עטוף בנייר כסף, שמושלך לתוך הגחלים הלוהטות, הנה מתכון שיאפשר לכם להכין את זה בבית

ל"ג בעומר מתקרב ולא כולם ירצו לצאת למדורות עם העשן והרוח אבל, מתגעגעים לנוסטלגיה של פעם כשהיינו קטנים לתפוחי האדמה הלוהטים שאנחנו וגם הילדים כל כך אוהבים.

אז שתדעו אפשר להכין אותם בבית בלי להדליק מדורה ואפילו לשדרג אותם.

 

 

מרכיבים: 

4 תפוחי אדמה

500 ג' מלח גס

100 ג' חמאה

300 גר' גבינת פרמז'ן

זמן ההכנה: 5 דק' + שעתיים בתנור

קלוריות: 265 ליחידה

 

 

אופן ההכנה

מחממים תנור ל100 מעלות, שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומפזרים את המלח גס בתבנית האפייה

מניחים את תפוחי האדמה על המלח ומכניסים לתנור לשעה וחצי

בודקים באמצעות קיסם שתפוחי האדמה רכים, זהירות המלח לוהט!

חוצים את תפוחי האדמה לאורך ולא עד הסוף רק שיפתחו מעט כמו לחמניה

מניחים קוביה של חמאה באמצע ומגרדים על זה שכבה נדיבה של גבינת פרמז'ן

ניתן להוסיף: בצל מטוגן, תירס שום , עירית קצוצה, ושמנת חמוצה

להכניס ל3 דקות נוספות

 

ובתאבון

קייטרינג על קצה הלשון | אוכל ביתי ונקי למגזר החרדי

להזמנות: 0525479994 אורלי

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: haredim.ashdod@gmail.com

הורידו עכשיו את האפליקצייה המובילה של 'חרדים אשדוד' אליכם לנייד
תגובות
אין לשלוח תגובות שאינם הולמות או מכילות דברי לשון הרע, הסתה ורכילות.
במידה ולא ניתן להגיב - הכתבה סגורה לתגובות.
עדכון תגובות במייל
עדכן אותי על
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
אולי יעניין אותך
קוֹל רִנָּה וִישׁוּעָה בְּאָהֳלֵי צַדִּיקִים
עוד כותרות
error: Content is protected !!
דילוג לתוכן